PADOUK POORTEN, HET NEUSJE VAN DE ZALM


Wenst u een houten poort en wilt u het neusje van de zalm zonder u blauw te betalen? CreatYves zorgt voor padouk poorten op maat tegen een scherpe prijs, het beste van twee werelden dus. Padouk poorten zijn vervaardigd uit tropisch hardhout met een duurzaamheidsklasse 1. Concreet wil dit zeggen dat deze poorten minstens 25 jaar meegaan. De houten poorten zijn in het begin vuurrood, maar krijgen al snel die mooie en typische zilvergrijze tint.

 

Door gebruik te maken van de beste houtsoort voor de houten poorten in Turnhout, kiest CreatYves resoluut voor kwaliteit en duurzaamheid. Omdat het materiaal zich uitstekend laat bewerken en glad laat schaven heeft u er achteraf amper onderhoud aan en beschikt u over de perfecte poort op maat.VAKMANSCHAP & EXPERTISE IN PADOUK


 Alle padouk poorten van CreatYves worden in het eigen atelier vervaardigd. Daar zijn alle materialen voorzien om uw houten padouk poort volledig op maat en naar uw wensen af te werken. Trouwens, ook padouk tuindeuren zijn perfect mogelijk. Yves steekt nog zelf de handen met uit de mouwen en blijft uw contactpersoon gedurende het hele project. Vanaf het eerste gesprek tot de uiteindelijke plaatsing van uw houten poort in Turnhout, krijgt u van Yves de begeleiding die u nodig heeft. Zit u nog met vragen over houten padouk poorten, aarzel dan niet ze te stellen. Bij CreatYves wordt er al jaren beroep gedaan op dit tropisch hardhout en ze kennen dus als geen ander de mogelijkheden.


Plaatsen van een hardhouten Padouk schuifpoort in de regio van Turnhout.